Maak kennis met GoInCtrl!
Geplaatst op 23 januari 2020

Maak kennis met GoInCtrl!

 

Wat is GoInCtrl?

GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor de inspectie, uitvoering en registratie van het verzorgend onderhoud van uw machinepark. GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één onderhoudsapplicatie. Van trillings-/ ultrasoonmetingen tot olieanalyses en van Schoonmaken, Inspecteren, Smeren tot Afstellen (SISA). Dit houdt in dat u totale controle heeft over al uw onderhoudswerkzaamheden met maar één online applicatie.

 

 

 

Waarom GoInCtrl?

Met GoInCtrl werkt u met zijn allen samen aan het ontwikkelen van een zo effectief mogelijke onderhoudsinstructie. Dit leidt tot het verminderen, of zelfs het voorkomen, van oppervlakte degradatie. Dit betekent minder stilstand van machines, hogere productie aantallen, meer omzet, meer winst, verhoging van de veiligheid en een positieve energie op de werkvloer. Klinkt aantrekkelijk toch?

 

Van OutCtrl naar Inctrl met de applicatie GoInCtrl!

De realiteit is dat machines niet goed of onvoldoende worden onderhouden in een machinepark. Machines kunnen onverwachts stilstaan, omdat er te laat of verkeerd wordt ingegrepen. Het machinepark is OutCtrl. Om het machinepark InCtrl te brengen is het belangrijk om wrijving en slijtage te beperken door middel van preventief onderhoud. Het regelmatig Schoonmaken, Inspecteren, Smeren en Afstellen en het kijken naar de data van het machinepark is hierin essentieel. Als het machinepark onder controle is, zijn de machines betrouwbaar, presteren ze en hebben ze een langere levensuur.

 

GoInCtrl!

Bent u met uw bedrijf OutCtrl en zie u uw bedrijf graag transformeren naar een InCtrl situatie? Dan is de tijd rijp voor GoInCtrl! Totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie. Meer weten? Kijk op onze website.