Wat is een agent?

Een agent is de vertegenwoordiger van de applicatie GoInCtrl.


Als agent houdt u zich bezig met het verkopen en beheren van de applicatie GoInCtrl. U bent de vertegenwoordiger van de applicatie en beheert uw eigen klantenbestand. Als agent bent u werkzaam als OEM'er, importeur, dealer, leverancier of u bent eigenaar van een onderhouds- en servicebedrijf. 

GoInCtrl is op zoek naar agenten die met hun poten in de klei staan. Dat is eigenlijk ook wel genoodzaakt met een technisch product als het onze. Als bedrijf willen wij ons zoveel mogelijk richten op het ontwikkelen en onderhouden van de applicatie. Dat is dan ook de reden waarom wij werken met agent die met de applicatie op pad gaan en onze voelsprieten op de werkvloer zijn.

Wat is de rol van de agent?

Optimaliseren en borgen onderhoud

Met behulp van de applicatie heeft u als agent toezicht op alle onderhoudsprocessen die bij klanten moeten gebeuren. Door middel van het Service Level Agreement (SLA) wordt inzichtelijk wie wanneer welke onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd. De onderhoudswerkzaamheden worden zowel door uw personeel als het personeel van uw klant uitgevoerd. U zorgt voor de afstemming met de klant. Samen met de klant werkt u aan het optimaliseren en borgen van het onderhoudsproces. Op deze manier kunt u als agent meer SLA's verkopen met minder mensen.

-

Beheren eigen klantenbestand

Als agent beheert u de volledige applicatie. U bezoekt uw (potentiële) klanten en gaat in gesprek over wat de applicatie van hen kan betekenen. Op die manier bouwt u een eigen klantenbestand op in de applicatie GoInCtrl. 

Spin in het web

Als agent bent u het eerste aanspreekpunt voor de klant, dit kan bijvoorbeeld zijn bij gebruikersvragen of verzoeken op implementatietrainigen. Op onze beurt ondersteunen wij u bijvoorbeeld bij:

  • het invoeren van de gegevens van een machinepark;
  • het organiseren en verzorgen van implementatietrainingen; 
  • het oplossen van gebruikersvragen. 

Een win-win structuur dus waarbij iedereen vanuit zijn eigen positie de vereiste werkzaamheden uitvoert en met u als agent, als spin in het web die alles centraal in de gaten houdt. Heeft u interesse in het worden van een agent of wilt u meer informatie? Bekijk hier waarom u een agent zou moeten worden.