Hoe ondersteunen wij de agenten?

Wij bieden u ondersteuning bij het invoeren van betrouwbare data, het verzorgen van een implementatietraining, promotie en marketingondersteuning.


Herstructureren en invoeren van data machinepark

Om data van een machinepark op de juiste manier te interpreteren en in te zetten als informatie is het van belang dat duidelijk is wat de context, betekenis en samenhang van de data is. Vanaf dat moment kunt u de data inzetten als informatie. Het gaat om noodzakelijke informatie bij het inplannen en uitvoeren van verzorgend onderhoud aan uw machinepark. 


Wij kunnen u als agent ontzorgen door de data van u of uw klant te herstructureren en in GoInCtrl te plaatsen. Het herstructureren van data van een machinepark moet er voor zorgen dat de data geuniformeerd en betrouwbaar is. Doordat u de data op een goede manier kunt gebruiken resulteert dit zich onder andere in lagere onderhoudskosten, lagere operationele kosten en minder productieverliezen.

Data wordt het nieuwe smeermiddel van uw organisatie!©

Implementatietraining GoInCtrl

Wij bieden ondersteuning bij het toepassen van de applicatie GoInCtrl aan de klanten die u als agent heeft. Door het organiseren en het verzorgen van een implementatietraining maken uw (potentiële) klanten kennis met de mogelijkheden van de applicatie GoInCtrl en wordt duidelijk hoe zij de applicatie in de praktijk in kunnen zetten. Tijdens deze ééndaagse training krijgen uw klanten handvatten aangereikt om in de praktijk binnen hun eigen organisatie succesvol met de applicatie GoInCtrl aan de slag te gaan. Daarnaast leren zij tijdens deze training meer over de tribologische aspecten om het onderhoudsproces te optimaliseren.


De implementatietraining GoInCtrl kunt u als agent dan ook als extra dienstverlening aanbieden aan uw klanten die gaan werken met de applicatie GoInCtrl. Wij zullen deze implementatietraining organiseren en verzorgen. 

Promotie en marketingondersteuning

Om uw klanten beter te bereiken, bieden wij ondersteuning bij het promoten van de applicatie GoInCtrl bij uw (potentiële) klanten.

 

Promotiekanalen

  • Realiseren eigen website en social media kanaal
  • Opname digitale nieuwsbrief GoInCtrl
  • Vermelding op website GoInCtrl
  • Vermelding op LinkedIn GoInCtrl

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.