Welke rollen heeft GoInCtrl?

De applicatie GoInCtrl heeft vier verschillende rollen waar rechten aan zijn gekoppeld, namelijk:

De onderhoudsapplicatie GoInCtrl is geschikt voor OEM'ers, onderhouds- en servicebedrijven, importeurs, dealers en productiebedrijven in de industrie die hun onderhoudsproces willen beheren en optimaliseren. De applicatie GoInCtrl heeft vier verschillende rollen waar rechten aan zijn gekoppeld, namelijk:

De agent is de vertegenwoordiger van de applicatie GoInCtrl. In de praktijk zal het voornamelijk gaan om OEM'ers, importeurs, dealers of onderhouds- en servicebedrijven. De agent heeft het totale beheer binnen de applicatie GoInCtrl. 


De agent bezoekt dan ook (potentiële) klanten en gaat in gesprek over wat de applicatie GoInCtrl voor hen kan betekenen. De agent adviseert klanten en verkoopt de applicatie GoInCtrl. Op deze manier creëert de agent, door steeds gebruikers toe te voegen, zijn eigen klantenbestand binnen de applicatie.


De agent heeft door middel van de applicatie GoInCtrl toezicht op zowel alle interne als externe onderhoudsprocessen bij de klanten. Dit kan handig zijn bij het organiseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden volgens het Service Level Agreement (SLA). Samen met de klant werkt de agent aan het optimaliseren van het onderhoudsproces.

Zoals de naam van deze rol al doet vermoeden is de gebruiker agent werkzaam bij de agent. De gebruiker (werknemer) ondersteunt de agent bij het inrichten van de applicatie GoInCtrl en fungeert tevens als aanspreekpunt richting de klanten. 


De gebruiker van de agent heeft door middel van de applicatie GoInCtrl toezicht op zowel alle interne als externe onderhoudsprocessen bij de klanten. Dit kan handig zijn bij het organiseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden volgens het Service Level Agreement (SLA). Samen met de agent en de klant werkt de gebruiker aan het optimaliseren van het onderhoudsproces.

De beheerder bedrijf is de klant van de agent. In de prakijk zal het gaan om productiebedrijven in de maakindustrie. De klant is de beheerder van de applicatie GoInCtrl binnen het productiebedrijf.


Het is belangrijk dat de applicatie GoInCtrl door de agent, in samenwerking met de beheerder binnen het productiebedrijf, geïmplementeerd wordt. Samen zorgen zij er voor dat de applicatie GoInCtrl ingericht en afgestemd is op de bedrijfsspecifieke situatie.


De beheerder bedrijf voegt de eindgebruikers toe in de applicatie GoInCtrl, dit zijn veelal monteurs of operators.

De gebruiker bedrijf zijn de eindgebruikers van de applicatie GoInCtrl. Vaak gaat het om monteurs of operators die werkzaam zijn bij productiebedrijven.


Zij zullen in de applicatie GoInCtrl gebruik maken van het voorbereiden, plannen en het uitvoeren van onderhoudsinstructies of zij genereren aan de hand van data in GoInCtrl checklist. Deze checklists worden gebruikt bij het uitvoeren van inspecties e onderhoudswerkzaamheden. De bevindingen leggen zij vervolgens vast in GoInCtrl, waardoor het gehele onderhoudsproces wordt vastgelegd.

Clusteradmin

Wilt u de applicatie GoInCtrl binnen uw eigen organisatie met meerdere locaties implementeren? Dan kunt u aan de slag als Clusteradmin. Meer informatie over deze rol? Neem dan contact met ons op.