Waarom GoInCtrl?

GA VAN OUTCTRL NAAR INCTRL MET DE APPLICATIE GOINCTRL!OutCtrl

De realiteit is dat machines niet goed of onvoldoende worden onderhouden in een machinepark. Er wordt gewerkt met (op papier gemaakte) achterhaalde onderhoudsinstructies. De onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn niet zichtbaar voor het bedrijf en er is weinig overzicht. Machines kunnen onverwachts stilstaan omdat er te laat of verkeerd wordt ingegrepen. Het machinepark is OutCtrl (uit controle)! Met als gevolg dat er steeds onverwacht correctief onderhoud verricht moet worden en er zijn plots meer arbeidskrachten en materialen nodig. Dit zorgt onder andere voor productieverlies door stilstand, kwaliteitsverlies en hoge onderhoudskosten. Daarnaast is het correctief ook een maatschappelijk probleem, het heeft namelijk gevolgen voor veiligheid, milieu en de goodwill van klanten.

InCtrl

Om het machinepark InCtrl (in controle) te brengen is het belangrijk om wrijving en slijtage te beperken door middel van preventief onderhoud. Het regelmatig Schoonhouden, Inspecteren, Smeren en Aandraaien (SISA) van machines is hierin essentieel! Daarnaast is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de data van een machinepark. De data kan namelijk exact voorspellen welk moment het meest geschikt is voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de machines. Het machinepark is onder controle. De machines zijn betrouwbaar, presteren en hebben een langere levensduur. Het correctief onderhoud zal sterk verminderen omdat er tijdig ingegrepen kan worden. Als het machinepark InCtrl is, heeft dit enorme voordelen. Er zijn namelijk minder storingen (correctief), minder uitval van de machines, het levert kostenbesparingen en hogere productieaantallen op en de machines hebben een langere levensduur.

GoInCtrl!

Bent u met uw bedrijf OutCtrl (uit controle) en ziet u uw bedrijf ook graag groeien naar een InCtrl (in controle) situatie? Dan is de tijd is rijp voor GoInCtrl. GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor de inspectie, uitvoering en registratie van het verzorgend onderhoud van uw machinepark.  GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één online applicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olie analyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie.