Wat is GoInCtrl?

Applicatie voor het verzorgend onderhoud van uw machinepark

GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor het verzorgend onderhoud van een machinepark. GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één online onderhoudsapplicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olie analyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over al uw onderhoudswerkzaamheden met maar één online applicatie.

 

In de applicatie GoInCtrl kunt u de gegevens van het gehele machinepark van u of uw klanten digitaliseren. Alle machines, componenten, instructies, acties en materialen kunt u invoeren in deze applicatie. Op deze manier heeft u gemakkelijk toegang tot de benodigde data van een machinepark. Deze data is van essentieel belang bij het voorbereiden, inplannen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.


In GoInCtrl werkt u samen met anderen aan effectieve onderhoudsinstructies voor het gehele machinepark die vervolgens gebruikt worden tijdens onderhoudswerkzaamheden. Omdat alles wordt vastgelegd in GoInCtrl, heeft u grip op het gehele onderhoudsproces van een machinepark. Gezamenlijk met uw klant realiseert u een digitaal logboek waarin alle uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden zijn vastgelegd.  


U werkt samen met uw klant aan het optimaliseren van het onderhoudsproces, dat uiteindelijk leidt tot het verminderen van of zelfs voorkomen van oppervlakte degradatie. Dit betekent :

  • minder stilstand van machines
  • hogere productie aantallen
  • meer omzet / winst
  • verhoging van de veiligheid
  • positieve energie op de werkvloer


Met GoInCtrl heeft u totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie.