Waarom agent worden?

Als agent van de applicatie GoInCtrl bent u in staat om het onderhoudsproces van uw (potentiële) klanten beheersbaar te maken. 


Klantencontacten versterken

Samen met uw klant werkt u met de applicatie GoInCtrl aan het optimaliseren en borgen van de onderhoudsprocessen. Zo heeft u zicht op het smeertechnisch onderhoud dat uitgevoerd moet worden. Tijdens het organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden wordt met behulp van het Service Level Agreement (SLA) inzichtelijk wie wanneer welke onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd. De onderhoudswerkzaamheden kunnen door uw eigen personeel in samenwerking met het personeel van de klant worden uitgevoerd. Op die manier maakt de applicatie het mogelijk om meer SLA’s te verkopen met minder mensen.


Netwerk uitbreiden

Met GoInCtrl bent u in staat uw netwerk uit te breiden door het opbouwen van relaties met potentiële klanten. U kijkt wat de applicatie voor hen kan betekenen en adviseert over het te volgen traject. U biedt ze volledige controle over het verzorgend onderhoud van hun machinepark met de volgende voordelen: 

  • minder onderhoud en vervanging;
  • minder storingen;
  • een langere levensduur van de machines;
  • verminderde wrijvingsdissipatie;
  • besparing in investeringen;
  • besparing in smeermiddelen;
  • besparing in mankracht.

U kunt als agent van de applicatie GoInCtrl het onderhoudsproces van uw (potentiële) klanten beheren door middel van tribologie. Machineparken die in zwaar weer verkeren kunt u InCtrl brengen door wrijving en slijtage te beperken. Hierin kunt u onderscheidend en van meerwaarde zijn ten opzichte van uw concurrentie. 

Community GoInCtrl

Samen met andere agenten bouwt u samen aan een community voor OEM'ers, importeurs, dealers, service- en onderhoudsbedrijven en productiebedrijven. Daarmee komt u ook in contact met andere agenten en bouwt u met hen een netwerk op waarin u kunt samenwerken en kennis kunt delen. Het vastleggen en optimaliseren van de onderhoudsprocessen staat natuurlijk altijd centraal. Een data-gedreven aanpak en tribologie zijn daarin de uitgangspunten.

Passieve geldstroom

Door de verkoop van GoInCtrl creëert u een jaarlijkse passieve geldstroom. U ontvangt van ieder account namelijk een vastgesteld percentage. Dus hoe meer klanten, hoe hoger de passieve geldstroom.

Klankbord

Wanneer u samen met uw klant in kaart brengt hoe u gezamenlijk de onderhoudsprocessen het beste kunt optimaliseren en borgen, denken wij graag met u mee. Daarnaast denken we mee over het optimaliseren van uw verdienmodel door het borgen van de after sales, het onderhoud en de service.

Trainingen

Naast de applicatie GoInCtrl kunt u als extra dienstverlening uw klanten trainingen aanbieden. Deze trainingen zullen verzorgd en georganiseerd worden door Re-data Solutions op een locatie in de buurt van uw klant. De trainingen bieden nieuwe inzichten in alle aspecten van tribologie die bepalend zijn voor de levensduur, prestatie en betrouwbaarheid van machines en hun onderdelen. 

 

Wilt onderscheiden en van meerwaarde zijn ten opzicht van uw concurrrentie? Wordt dan agent voor de applicatie GoInCtrl! Neem direct contact met ons op via info@goinctrl.nl of vul het contactformulier in.