Wat is GoInCtrl?

Applicatie voor het verzorgend onderhoud

GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor het verzorgend onderhoud van een machinepark. GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één online onderhoudsapplicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olieanalyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over al uw onderhoudswerkzaamheden met maar één online applicatie.

Lees meer
Over GoInCtrl

Waarom GoInCtrl?

Breng uw machinepark van OutCtrl naar InCtrl!

Bent u met uw bedrijf OutCtrl (uit controle) en ziet u uw bedrijf ook graag groeien naar een InCtrl (in controle) situatie? Dan is de tijd is rijp voor GoInCtrl. GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor de inspectie, uitvoering en registratie van het verzorgend onderhoud van uw machinepark.  GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één online applicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olie analyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie.

Lees meer

Hoe werkt GoInCtrl?

Met GoInCtrl beheerst u met één applicatie het onderhoudsproces.

De onderhoudsapplicatie GoInCtrl bestaat uit de volgende onderdelen:

  • locaties & objecten
  • planning
  • analyses
  • resource
  • accountbeheer

Voor wie is GoInCtrl geschikt?

OEM'ers, onderhouds- / servicebedrijven, importeurs, dealers, productiebedrijven 

De onderhoudsapplicatie GoInCtrl is geschikt voor OEM'ers, onderhouds- en servicebedrijven, importeurs, dealers en productiebedrijven die hun onderhoudsproces willen beheren en optimaliseren.

Cluster Admin

Agent

Gebruiker agent

Beheerder bedrijf

Gebruiker bedrijf


Biedt GoInCtrl ondersteuning voor gebruikers?

Gebruik onze handleidingen en instructievideo's

GoInCtrl is een applicatie met vele mogelijkheden. Om hierbij ondersteuning te bieden zijn er handleidingen beschikbaar. Voor elk onderdeel in GoInCtrl zijn er handleidingen beschikbaar. Naast de handleidingen ook instructievideo's van GoInCtrl aan. In deze instructievideo's wordt op een makkelijke en eenduidige wijze uitgelegt hoe u bijvoorbeeld een gegevens van een machine (object) moet invoeren of juist een checklist moet genereren voor inspectie of onderhoudwerkzaamheden.

Lees meer