Uit welke onderdelen bestaat GoInCtrl?
Geplaatst op 23 januari 2020

Uit welke onderdelen bestaat GoInCtrl?

GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor het verzorgend onderhoud van een machinepark. GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één onderhoudsapplicatie. GoInCtrl bestaat uit verschillende onderdelen zodat u totale controle kan uitoefenen over al uw onderhoudswerkzaamheden, maar welke onderdelen zijn dit?

 

Onderdelen GoInCtrl

De applicatie GoInCtrl bestaat uit een viertal onderdelen:

  • locaties en objecten
  • planning
  • analyses
  • resource

Locaties en objecten

In het onderdeel Locaties en objecten vindt u een overzicht van alle locaties, objecten, componenten, instructies, acties en materialen die van toepassing zijn binnen een machinepark. De locatie geeft aan waar het object staat, het kan zijn dat er ook sprake is van een sublocatie. Het object is de machine en de componenten zijn de onderdelen van de machine. Elk component van het object moet onderhouden worden. De instructies geven aan wanneer en welk onderhoud moet plaatsvinden. Binnen de instructies bevinden zich acties en materialen die tijdens het onderhoud toegepast moeten worden. Op deze manier kunt u het hele machinepark in de applicatie GoInCtrl plaatsen.

 

Planning

In het onderdeel Planning vindt u een overzicht van de statussen van alle onderhoudsactiviteiten binnen het productiebedrijf. U kunt bijvoorbeeld zien welke instructies ingepland moeten worden en welke in behandeling zijn. Daarnaast genereert u hier ook de checklists die gebruikt kunnen worden bij het uitvoeren van verzorgend onderhoud. De checklist bevat een overzicht van alle acties die per component van een object uitgevoerd moeten worden.

 

Analyses

In het onderdeel Analyses kunt u meetwaarde(n) toevoegen en uploaden en een analyse selecteren. Op deze manier vindt u in dit onderdeel informatie over de waarden van de olie analyses. U kunt hier ook de kosten vinden die gemaakt zijn in een maand- of jaaroverzicht. Zo wordt inzichtelijk of de gemaakte kosten binnen of buiten het vastgestelde budget vallen.

 

Resource

In het onderdeel Resource vindt u de gegevens, kennis, vaardigheden en gevolgde cursussen van de werknemer. Bij het inplannen van een instructies kan er dus rekening worden gehouden met de kennis en vaardigheden van de uitvoerende werknemer. Op deze manier worden de werknemers met de juiste kennis en vaardigheden ingezet bij het uitvoeren van de voor de voor hen geschikte geplande instructies en acties.

 

Wilt u meer lezen over de verschillende onderdelen binnen GoInCtrl en wat deze kunnen betekenen voor uw machinepark? Bekijk dan onze website voor meer informatie.